Pro-life!

“Tu m-ai alcătuit în pântecele maicii mele. Te voi lăuda, că sunt o făptura aşa de minunată”(Psalmul 138)

Viaţa începe în momentul concepţiei. Ea este un dar de la Dumnezeu! Majoritatea oamenilor nu ştiu ce se întâmplă în timpul unui avort. Nici femeile care au avortat nu ştiu că de fapt au omorât un copil. Ele “au auzit” că de fapt până în luna a treia este doar un ghem de celule şi nu un om adevărat. Fals! După 8 săptămâni când se efectueză avortul, copilul are deja toate organele formate. Simţurile sunt prezente: ei simt durerea şi avortul devine un măcel. Le bate inima dar apoi se opreşte când va fi rupt în bucăţi. Intr-devar exista femei care au probleme de sanatate si sunt nevoite sa intrerupa sarcina,dar din neatentie nu trebuie omorat un suflet nevinovat,un suflet care inca nu a vazut luminaa zile.

Exista familii care isi doresc din tot sufletul un copil,care sa le inveseleasca zilnic si sa ii faca fericiti,dar care nu pot avea din cuza anumitor probleme, dar si familii care ii abandoneaza prin spitale,pe strazi sau ii omoara inainte de a cunoaste exteriorul.
Am observat ca pe zi ce trece, aceste cazuri de abandon cresc destul de repede,unele familii dorind doar sa ia banii de pe urma copilului,pentru ca sa aiba ce manca. Toate acestea mi se par a fi facute fara cuget,fiindca acel copil nu a gresit cu nimic, astfel incat sa fie supus unor asemenea chinuri.Recent,am citit un reportaj in care era vorba despre abandonarea copiilor imediat dupa nastere, intr-o cutie sau cosulet si apoi sunt trimisi intr-un centru special.(Germania,Elvetia,Olanda,Cehia) Absurd….cum sa faci asa ceva ?
Vorba unui prieten : “Cine vrea sa aiba copii, sa isi faca un test IQ si cine are IQ-ul mai mare de 100 are voie sa faca copii!”

Trebuie sa se ia o masura in aceasta privinta, astfel incat natalitatea sa nu mai fie inlocuita de mortalitate! Sa se faca o lege prin care sa se interzica avorturile;ele sa fie doar in cazuri extreme si astfel fiecare copil sa aiba dreptul la fericire si de asemenea,dreptul la o familie care cu adevarat si-l doreste!

One Reply to “Pro-life!”

  1. Ideea ta este interesanta si iti dau dreptate in ceea ce scrii……..nu stiu daca in ziua de astazi se va da vreo lege impotriva avorturilor…….dar dupa parerea mea se poate investi in educarea populatiei in ceea ce priveste contraceptia……….exista atatea metode de contraceptie in ziua de azi incat n-ar mai trebui sa se ajunga la aceste avorturi ( cu care nu sunt de acord )………daca populatia ar fi educata in acest sens nu s-ar mai ajunge la ,,omorarea ,, acestor suflete nevinovate. Activitatea cardiaca a fatului incepe de la 5 saptamani…….nu-mi permit sa spun mai multe …….dar este foarte adevarat ca trebuie sa se faca in acest sens……..

Leave a Reply