Arta,o iluzie intrerupta…

Ideea mea de proiect ar fi sustinerea tinerelor talente. Consider ca o societate are mare  nevoie de cultura , din pacate, in zilele noastre cultura nu mai este atat de mediatizata si valorificata. Majoritatea tinerilor nu mai au activitati artistice,nu mai merg la teatru, la concerte sau expozitii ale tinerilor artisti.

Stiu toate acestea din experienta, fac parte dintr-o trupa de teatru. Pe langa faptul ca financiar,ne sustinem singuri pentru costume si  deplasari la concursuri, iar cand mergem sa cerem ajutorul Consiliului Judetean suntem amanati si mai apoi nu ni se mai raspunde ( facand referire la discutia de data trecuta, NU SUNTEM ASCULTATI ) ne pare rau ca nu putem arata ce am realizat.

Pe plan local,avem 2 reprezentatii anual. Ziua scolii si un singur concurs de teatru. Propun organizarea mai multor evenimente de afirmare a talentelor(nu ma refer doar la teatru), in primul rand pentru talentele ce se afla ascunse si in al doilea rand,pentru toate orele de repetitii si tot efortul depus de posibilii viitori artisti.

Leave a Reply