Ajut și eu cu un leu

In secția de pediatrie există copii abandonați care au nevoie de pampers. Deci hai să dăruim cate un leu pentru a cumpara pampers pentru acesti copii tulceni minunați care nu au nici o vină că au fost respinși și nu au o familie. Ii putem primi pentru un timp in familia noastra, dăruind 1 leu.

 

Prin concursul elevilor inimoși de la Colegiul Dobrogean Spiru Haret, s-au strâns într-o săptămână aproape 890 ROn iar azi, 24 Octombrie, s-au cumpărat și distribuit 12 pachete de pampers în Spitalul Județean pe Secția Pediatrie copiilor abandonați dar și celor însoțiți de părinții lor.

Bucuria și recunoștința a fost mare iar experiența de civism e un model ce trebuie purtat  mai departe. E puțin ce s-a făcut azi dar e eun START SPRE VIITOR.

 

One Reply to “Ajut și eu cu un leu”

  1. Din câte știu eu s-a oferit deja cineva să umple un bidon de plastic cu donații de câte 1 leu – gest foarte generos de altfel. Ar fi grozav să fie o competiție între Moisil, Economic și Spiru, să vedem cine umple primul un asemenea bidon cu bancnote de câte 1 leu.
    Dar rezultatul unei competiții tinerești, în acest caz, va fi un ajutor binevenit pentru acei copii ce nu au părinți, copii ce au nevoie de afecțiune și de grijă. Poate chiar am putea să “adoptăm” pentru câțiva ani 1 asemenea copil și să îi fim aproape, cei de la Economic, Moisil, Spiru și Asociația Mâini Întinse, și, lunar să îl vizităm, să îl cunoaștem, să îl ajutăm.

Leave a Reply