Ajut și eu cu 1 leu

Proiectul propus s-a implementat pe 24 Octombrie.

“Simona cu bidonul” s-a ținut de cuvânt și a umblat prin autobuze, pe stradă, pe la colegi, profesori, vecini și părinți de-ai ei și de ai colegilor și a strâns 840 ron…. sumă ce în final s-a oprit la aproape 890 ron.

Banii astfel strânși s-au transformat în pampers și s-au donat secției de Pediatrie din cadrul Spitalului Județean, într-o acțiune co-ordonată de Asociația Mâini Întinse, ca inișiator de proiect civic și doamna doctor Brețcan Elena, ca responsabil principal al Secției din Spital. Infirmierele, asistentele și mamele copiilor prezenți s-au bucurat  de gestul Simonei și al tuturor celor ce au ajutat. Au felicitat inițiativa și pe cei ce i-au motivat pe tineri la astfel de acțiuni benefice.

Bidonul a fost “pasat” la elevii Liceului Teoretic Grigore Moisil și Colegiului Economic Delta Dunării pentru acțiuni similare.

One Reply to “Ajut și eu cu 1 leu”

  1. Am revazut filmarea si am un zambet laaaaarg pe fata… Imi este atat de dor de acele zile cu seminarii…Mi-ar placea sa ne revedem…Propun un proiect cu o revedere!!! Sa reluam din proiecte,sa nu ramana totul doar o amintire !!

Leave a Reply